Close

Sütőipar

sutolemezek_tisztitasa.jpg
pekaru.jpg

 

Zsíroldás

- Pattern Grease

Kihívások a pékségek mindennapi életében...

Ahogyan a pékségek egy átlagos nap során olajjal dolgoznak, zsíros olajos ködölt pára rakódik le a mennyezettől a padlóig szinte minden felületre. Mindemellett a zsíros, kormos kemence, vagy egy kátrányossá égett olajos/zsíros sütőforma, sütőlemez is nagy kihívást jelent a mindennapokban.

A fentiek miatt a pékségek felszerelése, eszközei hamarabb tönkremennek, amelyek cseréje igen költséges lehet. Emellett a takarításhoz szükséges a plusz munkaerő is további tőkeráfordítást igényel.

 

 

sutoipari_tisztitoszerek_pekseg-uai-1440
 
A tisztítószerek tervezésében és gyártásában szerzett 20 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött mára a pékségek szakértőjévé váltunk, az őket megillető tökéletes tisztaság elérésében és mindennapos fenntartásában.

Zsíroldónk használatával a kemencék és kelesztőkamrák, sütőformák és egyéb kellékek tisztítása új színvonalra emelhető.

A kommersz tisztítószerek helyett ismerje meg ipari hatékonyságra tervezett termékeink előnyeit!


Mi a megoldás?

A Pattern munkatársai gyakorlatias oktatással és minőségi tisztítószerrel segítenek abban, hogy:

 

 

- egy adott napon a lehető legrövidebb időt vegye igénybe a takarítás- minél kevesebb tőkét kelljen fordítania a szükséges takarítási folyamatok elvégzésére- hosszú távon megőrizhesse eszközei, környezete épségét- elkerülhetők legyenek a keresztszennyeződések és más higiéniai problémák- a munka eredménye biztonságos, tiszta és költséghatékony legyen
 

Zsíroldó termékeink

 


Vízkőoldás

- Pattern Lime HomeA vízkő számtalan helyen a Pattern-re vár

Csak kevesen azonosítják a vízkő okozta szennyeződéseket, így sokszor a megfelelő tisztítószer csak késve jut el az érintett területekre.

Szociális helyiségek, mosdók, öltözők, konyha, vízgépészeti berendezések, gőzcsövek – ezek mindegyike hatékonyan kezelhető a Pattern vízkőoldók segítségével!

 

 

 

furdoszoba_tisztitas.jpg

 

Tudta, hogy a vízkő a padlót is érinti?

 

Meglepő módon a zsíros padozatot is alkalmanként vízkőmentesíteni szükséges. A pékségek, élelmiszergyártók a felmosások során óhatatlanul bezárják a zsíros szennyeződéseket, így a zsíros, olajos felületen vízkőréteg képződik, a dolgozók tudta nélkül.

Ilyenkor sokszor felpolírozzák a padlót, ami tovább rontja a helyzetet. A polírozással elzárják a porózus részeket, így ezeket a felületeket már nehezen, vagy egyáltalán nem tudják letakarítani.

A Pattern nem csak a problémákat megszüntető hatékony tisztítószereket szállítja, hanem olyan oktatást is biztosít cégének, amely a korai azonosítást és ezáltal a célzott kezelést is lehetővé teszi.

 

Miben segít a Pattern vízkőoldó?

 

A Pattern Hungary Kft. lehetővé teszi, hogy egyetlen MINŐSÉGI tisztítószerrel akár több tucat felületet is tisztítsunk.

 

- csaptelepek, mosdók, zuhanyzók, padlók teljes vízkőmentesítése- fugatisztítással visszaállítható a csempék, járólapok közötti eredeti tisztaság- eltávolítható a vízkő-fátyol, amely a fém felületeken képződik- liftek, kocsik, egyéb fém mozgató eszközök tökéletesen megtisztíthatóak a vízkőtől
 

peksegek-vizkooldas12.jpg
Vízkőoldó termékeink

 

Lefolyótisztítás

- Tube Open

 

Hogyan előzhető meg a lefolyók dugulása?

Ahhoz, hogy ne alakuljon ki a sok liszttől, zsírtól, olajtól a lefolyóban dugulás, fontos, hogy folyamatosan alkalmazzunk lefolyótisztítót.

Sokan csak a probléma kialakulása után kezdenek el eredménytelenül lefolyótisztítót használni, amely így már képtelen teljesen megszüntetni a kialakult dugulást. A helyes eljárás a lefolyók esetében a megelőzés!
 

sutoipari_tisztitoszerek2-uai-1440x960.j
 

A lefolyók, csempék szétverésének és a vizes blokkok szétszerelésének elkerülése érdekében heti 1 dl Tube Open lefolyótisztító alkalmazása ajánlott.
Ez a lefolyótisztító környezetbarát módon, hatékonyan kifejti a hatását, majd PH semlegesen távozik a lefolyóból.

 

Hogyan nyújt megoldást a Pattern a lefolyók tisztításában?

Megelőzhető vele a költséges duguláselhárítás és minden vele járó kellemetlenség!
 

pekseg-vizkooldo-uai-1032x1349.jpg
 

- folyamatosan tisztán és dugulás-mentesen tarthatja lefolyóit- elkerülheti a helységek javításához szükséges rongálást- csökkentheti a javításra szánt költségeket- tiszta, biztonságos és higiénikus környezetet teremthet alkalmazottai számára
 

Lefolyótisztító termékeink
 
 

ingyenes-felterkepezes-segitunk


Close